top of page

SCHOONMAAK VAN AUTOCARS
DOOR DBL CLEANING IN BOECHOUT

Uw gespecialiseerde poetsfirma voor autocars

Hebt u een autocarbedrijf en zoekt u naar een professionele schoonmaakfirma voor uw autocar? Bij DBL Cleaning te Boechout hebben we meer dan tien jaar ervaring in het reinigen van autocars voor verschillende bedrijven. Onder andere Reizen Lauwers doet een beroep op onze expertise om hun autocars tiptop in orde te brengen. U binnenkort ook?

Een goede schoonmaak van een autocar is van het grootste belang. Uw reizigers verwachten per slot van rekening een aangename en schone bus. En op het einde van de rit blijft er niet alleen afval achter, maar ook de zetels, ramen en vloer vertonen al snel de gevolgen van de uitstap.

Bij DBL Cleaning weten we als geen ander hoe we deze specifieke schoonmaakklussen moeten aanpakken. Met professionele middelen en het juiste materiaal zorgen we ervoor dat elke autocar opnieuw blinkt. Ook staan we zowel ‘s nachts als overdag paraat, zodat u kunt rekenen op een uiterst flexibele service. We staan zowel in voor de schoonmaak van autocars als voor de schoonmaak van partybussen.

Schoonmaak autocars door DBL Cleaning in DBL Cleaning

We reinigen zowel het interieur van grote als kleine bussen en gaan daarbij zorgvuldig te werk. We staan onder andere in voor volgende schoonmaakdiensten:

Uitkuisen van afvalbakjes. Na elke rit blijft er heel wat afval achter in de bus. Onze cleaning professionals reinigen de afvalbakjes en verwijderen al het overige afval.

Dieptereiniging van zetels. De zetels van de autocars kunnen een stevige reiniging gebruiken. Zo worden hardnekkige vlekken en stof verwijderd. Ook de matten of het tapijt worden vakkundig onder handen genomen.

Kuisen van ondergrond en ramen. Voor uw reizigers is het fijn dat ze onderweg kunnen genieten van een mooi uitzicht. Ons schoonmaakteam maakt de ramen helemaal proper. Ook de ondergrond wordt gekuist.

Schoonmaak van toiletten. Ons schoonmaakteam reinigt het sanitair van uw autocar met de nodige expertise en garandeert een perfect hygiënisch resultaat.

Ga voor een professionele reiniging van uw autocars.
Contacteer DBL Cleaning voor de interieurreiniging van autocars en partybussen.

bottom of page