top of page

SCHOONMAAK HORECA EN KEUKEN
IN ANTWERPEN EN OMSTREKEN

DBL Cleaning, het schoonmaakbedrijf voor horeca in Antwerpen

DBL Cleaning is voor de horeca het schoonmaakbedrijf in Antwerpen en omstreken. We staan in voor een optimale reiniging op de door u gewenste momenten, ongeacht of dat nu overdag of ’s nachts is. Hierbij gebruiken we telkens geschikte producten, zeker bij de schoonmaak van restaurants of keukens is dit vereist.

Schoonmaak van restaurants in Antwerpen en omstreken

Schoonmaak van bistro’s in Antwerpen en omstreken

Schoonmaak van nachtclubs in Antwerpen en omstreken

Schoonmaak van cafés in Antwerpen en omstreken

Schoonmaak van hotels in Antwerpen en omstreken

Schoonmaak van feestzalen in Antwerpen en omstreken

Over horecaschoonmaak door DBL Cleaning uit Boechout (Antwerpen)

Wij van DBL Cleaning staan u bij met een professionele schoonmaak van uw horecazaak. We gaan voor een vakkundige reiniging van kleine en grote keukens, refters, gelagzalen, cafés, feestzalen en meer. Bij ons kunt u vertrouwen op een ervaren team voor:

Een flexibele dienstverlening voor de horeca. Omdat we zowel overdag als ‘s nachts werken is er steeds een geschikt moment om uw zaak schoon te maken. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee!

Een vakkundige schoonmaak voor de horeca. Door te werken met professioneel materiaal staan we in voor een uiterst grondige schoonmaak van zowel de keuken als de refter, de feestzaal of de gelagzaal. We slaan dan ook geen hoekje of plekje over en garanderen een perfect resultaat, zelfs na de heftigste feestjes.

100% klanttevredenheid. Bij DBL Cleaning vinden we het belangrijk dat elke klant tevreden is met ons schoonmaakwerk. Hebt u bepaalde eisen of persoonlijke voorkeuren? Wij houden hier graag rekening mee.

f16_314_126.jpg

Zorg dat uw horecazaak voldoet aan alle eisen, zeker wat de voedselveiligheid betreft.
Ga voor een hygiënische reiniging en vraag een offerte aan.

bottom of page