top of page

DBL CLEANING: GEEN SCHOONMAAKKLUS
TE KLEIN OF TE GROOT

Over de schoonmaakdiensten van DBL Cleaning in Boechout

Kenmerkend voor ons schoonmaakbedrijf in Boechout, bij Antwerpen, is dat wij vrijwel alle schoonmaakdiensten uitvoeren. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en onze diensten gaan van de reiniging van gemene delen tot de schoonmaak van burelen. Daarbij zorgt ons schoonmaakbedrijf voor particulieren en bedrijven in Antwerpen voor een grondige reiniging van vloeren, meubels, toestellen en meer. Door te kiezen voor kwaliteitsvolle producten brengen we elke schoonmaakklus tot een perfect einde.

Daarnaast staan we voor flexibiliteit. Wilt u een vaste dag voor de poetsbeurt? Of wilt u een beroep doen op een professioneel schoonmaakbedrijf voor een eenmalige opdracht? We passen ons perfect aan de wensen van de klant aan en staan dag en nacht klaar om uw schoonmaakopdracht uit te voeren.

Wij maken alles schoon, zowel voor bedrijven als particulieren

Wij maken grondig schoon, ook wanneer een gespecialiseerde aanpak nodig is

Wij maken flexibel schoon, bv. nachtelijke schoonmaak van kantoren

Ontdek hieronder wat wij voor u kunnen betekenen. Helemaal overtuigd? Vraag dan nu een scherpe offerte aan voor onze schoonmaakdiensten in Antwerpen en omgeving.

Schoonmaakdienst voor gemene delen in Antwerpen en omstreken

Waar iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen private eigendom durft het in de gemeenschappelijke delen al eens een zootje te worden. Ook inkomhallen, trappen en binnenpleintjes verdienen een tijdige reiniging. In principe bent u vrij om hierover afspraken te maken en zelfs een beurtregeling uit te werken, maar de praktijk leert ons dat dat enkel voor problemen zorgt. Doe daarom een beroep op een professionele kuisfirma en reken op een tijdige en grondige reiniging van de gemene delen.

Schoonmaak van ondergrondse parkings in Antwerpen en omstreken

Garages en ondergrondse parkings krijgen het vaak hard te verduren. Olie, sneeuw en al de viezigheden die aan de banden kleven, ontsieren al snel uw parking. Daarnaast is er ook nog eens het roet dat muren en plafonds vervuilt. Ons schoonmaakbedrijf in Boechout staat in voor een grondige reiniging van ondergrondse parkings, ook buiten de kantooruren.

Schoonmaak van kantoren in Antwerpen en omstreken

We staan in voor de schoonmaak van burelen in Antwerpen en omgeving. Zowel de schoonmaak van de werkplek als de aanhorigheden, zoals de keuken of het sanitair, nemen we voor onze rekening. Hierbij stellen we ons flexibel op en verstoren we uw werkprocessen niet. De schoonmaak van burelen voor sluitingstijd of gedurende de avonduren is voor ons geen probleem.

Poetsdienst voor dokterspraktijk in Antwerpen en omstreken

In een dokterspraktijk gelden de hoogste hygiënische standaarden en is het des te belangrijk om contactpunten diepgaand te reinigen. Onze schoonmaakdienst in Boechout staat in voor de schoonmaak van uw wachtruimte, praktijkruimte en bijhorend sanitair. Hierbij gebruiken we speciaal producten die geschikt zijn voor de reiniging in de medische sector.

Schoonmaakbedrijf voor autocars in Antwerpen en omstreken

Toen ons bedrijf het levenslicht zag, ging onze focus volwaardig naar de schoonmaak van autocars. Hoewel de schoonmaakdiensten van ons schoonmaakbedrijf vandaag veel diverser zijn, behoort de schoonmaak van autocars nog steeds tot onze specialisatie. Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor de reiniging van autocars? Reken dan op de ervaring van onze schoonmaakdienst, DBL Cleaning in Boechout.

Schoonmaakdienst voor aula’s in Antwerpen en omstreken

Aula’s kennen wel vaker een drukte van jewelste. Studenten zijn bovendien niet meteen het voorbeeld van netheid. Kauwgom, colavlekken of inktvlekken van het harde studeren: het passeert er allemaal de revue. Zowel voor de periodieke schoonmaak van aula’s als voor de jaarlijkse diepgaande reiniging doet u een beroep op ons schoonmaakbedrijf uit Boechout. We werken snel en efficiënt en klaren de klus tijdens een vrij lesblok.

Schoonmaak van horecazaken

Bij de opening liggen horecazaken er vaak piekfijn bij, terwijl al het hard labeur na enkele feesturen alweer helemaal onzichtbaar is. Bovendien vergt de schoonmaak van horecazaken extra aandacht, zeker omdat glasscherven na nachtelijke feestjes niet ongewoon zijn. Wij staan in voor de dagelijkse schoonmaak van horecazaken. De reiniging vindt plaats op het door u gewenste tijdstip. De schoonmaak kan plaatsvinden in het holst van de nacht, maar speciaal voor uw nachtclub komen we al even graag ’s ochtends of ’s middags langs.

Eenmalige schoonmaak

Ten slotte doet u ook voor een eenmalige schoonmaak een beroep op onze diensten. Onder andere voor de schoonmaak na een overlijden, nadat een huurder vertrekt of bij de verkoop van een pand staan wij in voor de eenmalige schoonmaak van uw pand.

De garanties van onze kuisfirma in Boechout, bij Mortsel en Lier

Hierboven vindt u slechts een aantal voorbeelden van onze schoonmaakdiensten terug. Geen schoonmaaktaak is ons te groot en we etaleren ons dan ook als uw universele schoonmaakpartner in Antwerpen en omstreken. Bent u niet op zoek naar een poetsdienst voor een dokterspraktijk maar naar een schoonmaakdienst voor uw magazijn, productieruimte en meer? Ook dan staan wij voor u klaar. Het enige wat we niet doen, is het schoonmaken van ramen op grote hoogte.

Schoonmaakdienst nodig in Antwerpen en omstreken?
Contacteer DBL Cleaning in Boechout en vraag een offerte aan.

bottom of page