top of page

DBL CLEANING: SCHOONMAAK KANTOREN IN ANTWERPEN EN OMSTREKEN

ejn87oy59nkgsg4cs8ok0ogkwcdl31drbhkow4c4

Deskundig schoonmaakbedrijf voor kantoren

Bij DBL Cleaning kiest u voor professioneel en kwaliteitsvol schoonmaakwerk. Met een schone werkplek maakt u niet alleen een goede indruk bij klanten, maar garandeert u ook een hygiënische omgeving voor uw werknemers. En waar het aangenaam werken is, wordt er vaak ook beter gewerkt.

DBL Cleaning gaat voor een volledige aanpak bij het schoonmaken van bedrijven en kantoren, zodat u verzekerd bent van een flinke schoonmaakbeurt van vloeren, meubelen en meer. U kunt rekenen op een klantgerichte service. Ons schoonmaakbedrijf voor kantoren kan alle kantoren schoonmaken, groot of klein, geheel volgens uw wensen. Ook kantoren schoonmaken tijdens de avonduren is voor ons geen problemen. Wij staan in voor de kantoorschoonmaak in Antwerpen en omstreken.

Schoonmaak van kantoren door DBL Cleaning in Boechout (Antwerpen)

Wij staan in voor de volledige schoonmaak van uw kantoor in Antwerpen, met inbegrip van:

Schoonmaken van bureaus, toetsenborden en schermen. Een bureau moet regelmatig worden ontsmet en gereinigd. Zo worden kruimels en koffievlekken weggepoetst, maar krijgen ook bacteriën geen kans.

Leegmaken van afvalbakken. Afval verzamelt zich snel op verschillende plekken in een bedrijf, zoals in de keuken, op de werkvloer en in de toiletten. DBL Cleaning zorgt dat afvalbakken tijdig worden geledigd.

Stofzuigen en dweilen. Geef stof en bacteriën geen kans door de werkvloer grondig te laten reinigen. De professionals van DBL Cleaning gaan snel en vakkundig te werk, zodat uw bureel er steeds stralend uitziet.

Kuisen van de keuken en toiletten. Door de gemeenschappelijke ruimtes proper te houden, creëert u een aangename werkplek voor uw klanten en medewerkers. We geven de keuken en toiletten dan ook een grondige poetsbeurt.

Heeft u specifieke vereisten voor uw kantoor? Laten we ze dan samen bespreken.
Contacteer DBL Cleaning en we leggen u meteen het een en ander uit.

bottom of page