top of page

POETSEN GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN APPARTEMENT IN ANTWERPEN & REGIO

aids69h9kf4gwckokogc488wcczi1szpupwgg4kk

Poetsfirma voor hal appartement, trappenhal …

Voor de schoonmaak van een appartementencomplex doet u een beroep op de expertise van onze medewerkers. Het team van DBL Cleaning in Boechout heeft een jarenlange ervaring in het onderhouden van liften, trappen en gangen van appartementsgebouwen. Zo gaat u voor een aangename omgeving voor bewoners en bezoekers. DBL Cleaning werkt samen met syndici en particulieren om het onderhoud van gemeenschappelijke delen te garanderen.

Bij het reinigen van de gemene delen hebben we respect voor de privacy van de bezoekers en oog voor de veiligheid. We staan zowel in voor de reiniging van de gedeelde ruimtes binnen als buiten.

Diensten van onze poetsfirma voor gemeenschappelijke delen in Antwerpen en regio

Onze poetsfirma voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van een appartement, staat in voor de volwaardige en periodieke reiniging van alle gedeelde leefruimtes. Wij reinigen onder andere volgende gemene delen:

Schoonmaak van de lift van een appartement. Deze plek wordt intensief gedeeld door bewoners en bezoekers en dient dan ook regelmatig te worden gereinigd. Naast de normale schoonmaak van de vloer en wanden, reinigen we ook de liftknopjes en spiegels.

Schoonmaak van de hal naar appartementen. Nat weer, een gelekte afvalzak, hondenhaar en stof: de gang van een appartementencomplex krijgt heel wat te verduren. Wij zorgen voor een grondige en periodieke reiniging.

Poetsfirma voor trappenhal. Ook de trap krijgt een grondige poetsbeurt, inclusief dweilen. De balustrade wordt daarbij afgestoft en opgepoetst, voor een kraaknet resultaat.

Alle andere gemene delen. Een binnenkoer, een gedeeld zwembad of een plek voor het stockeren van de afvalbakken? Voor ons geen probleem. Wij reinigen alle gemeenschappelijke delen van het gebouw.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor het poetsen van de gemeenschappelijke delen van uw gebouw.

bottom of page