top of page

DBL CLEANING,
EENMALIGE SCHOONMAAK VAN HUIS OF BEDRIJF

7g0hsaub0kw8sk0k0cg0o8s8k8117zcfggsw84go

Bedrijf of huis eenmalig laten schoonmaken in Antwerpen

Bent u op zoek naar een team van cleaning professionals voor een gespecialiseerde opdracht? Bij DBL Cleaning helpen we sinds jaar en dag klanten met uiteenlopende schoonmaakopdrachten. We werken dan ook zowel voor particulieren als bedrijven, waarbij we veel belang hechten aan klanttevredenheid.

Niet alleen kunt u ons periodiek inschakelen, maar daarnaast kunt u ook eenmalig een schoonmaker inhuren in Antwerpen. We stellen een scherpe offerte op voor de eenmalige schoonmaak, ook bij ernstig vervuilde omgevingen.

Eenmalige schoonmaak voor particulier of professional in Antwerpen

Een schoonmaakklus kan erg tijdrovend zijn. Vaak heeft u ook specifieke kennis of producten nodig om bepaalde ruimtes schoon te maken. Bovendien zijn sommige klussen gewoonweg te groot om alleen aan te pakken of weet u niet goed waar te beginnen.

Op dergelijke momenten schakelt u de expertise van DBL Cleaning in. Onze ploeg van schoonmaakprofessionals gaat steeds voor een perfect resultaat.

We staan onder andere in voor volgende eenmalige schoonmaakopdrachten in Antwerpen en omstreken:

Eenmalig huis laten schoonmaken na verbouwingen. Nadat de werken gedaan zijn, komen wij langs voor de eenmalige schoonmaak van uw huis in Antwerpen en omgeving. Een verbouwing brengt heel wat stof en puinhoop met zich mee, maar wij laten alles kraaknet achter. Dit doen we ook na de verbouwing van kantoren of bedrijven.

Eenmalige schoonmaak na leegstand. Wilt u een pand dat reeds lange tijd leegstaat onder handen nemen? Contacteer DBL Cleaning om de woning van onder tot boven eenmalig schoon te laten maken. We gaan voor een volledige poetsbeurt, waardoor het pand meteen klaar is voor de nieuwe bewoners..

Eenmalige schoonmaak bij verkoop. Als u een pand op de markt wilt zetten, gaat u voor kwalitatieve foto’s van uw interieur. Een grondige poetsbeurt voordat u uw woning verkoopt, trekt meer bezoekers aan. Bovendien moet u het pand ook netjes overdragen aan de koper. DBL Cleaning slaat geen hoekje over, waardoor uw pand blinkt als nooit tevoren.

Eenmalige schoonmaak na overlijden. Wij staan in voor de eenmalige schoonmaak na overlijden zodat de erfgenamen over een net pand kunnen beschikken.

Wist u dat een schoonmaker inhuren ook eenmalig kan?
Eenmalig een schoonmaker inhuren in Antwerpen doet u bij DBL Cleaning.

bottom of page